2% pentru proiectele Create.Act.Enjoy

Știai că cei 2% din impozitul tău pe venit pot face minuni? Continuăm proiectele destinate comunității, iar tu poți fi alături de noi redirecționând 2% din impozitul tău pe venit către asociația noastră. Planificarea noastră pe 2014-2015 include proiecte care de care mai îndrăznețe, iar tu ne poți ajuta să le transformăm în realitate!

Îți prezentăm mai jos câteva din inițiativele noastre viitoare, iar dacă măcar una dintre ele te încântă, la sfârșitul postării găsești pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a ne putea susține cu cei 2%!

Diana 1

 

Diana își dorește ca terapia prin artă să devină o normalitate în spitale și are în plan un nou proiect pentru anul acesta, urmând ca el să fie implementat la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj!

 

 

 

Lulu 2

 

Raluca își dorește să organizeze o serie de acțiuni culturale în spațiul public – flash-mob, happening, performance – pentru a crește interesul comunității pentru cultură!

 

 

 

Fels 1

 

Alexandra își dorește să continue „Întâlnirile generației cu cheia la gât” – proiectul nostru drag care v-aduce jocurile din fața blocului și gustul copilăriei!

 

 

 

 

Cristi 1

 

Cristian își dorește să filmeze primul lui documentar, având ca temă de inspirație „absurdul românesc”. Situații hazlii, tradiții pe cale de dispariție, „personaje” inedite – toate așteaptă să fie surprinse pe peliculă!

 

 

 

Alin 1

 

Alin își dorește să lanseze un Album de Fotografie cu imagini surprinse de el de-a lungul timpului în care a documentat ființa umană!

 

 

 

 

Poți susține activitățile Asociației Create.Act.Enjoy redirecționând 2% din impozitul pe venit!
Pentru ca lucrurile să fie cât mai simple pentru tine, iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:


1. Trebuie să completezi un formular:
– Declarația 230 (dacă în 2014 ai avut venituri numai din salarii) – o poți descărca de aici:https://createactenjoy.com/…/createactenjoy-declaratia230.pdf
sau
– Declarația 200 (dacă în 2014 ai realizat și alte venituri – din salarii sau activități independente sau numai din activități independente)


2. Îl trimiți la Administrația Financiară de care aparții:
– Prin poștă, cu scrisoare recomandată
sau
– îl depui direct la registratura administrației financiare
sau
– ne contactezi și expediem noi formularul tău.

IMPORTANT:
– Data până la care poți trimite formularul este 25 mai 2015.
– Administrația Financiară de care aparții este cea din localitatea de domiciliu (domiciliul din cartea de identitate / buletin);
– Pentru ca formularul să fie validat de Administrația Financiară și fondurile direcționate către Asociația Create.Act.Enjoy, trebuie să completezi de mână, cu majuscule, citeț și corect.
– Formularele sunt pretipărite cu datele fiscale ale Asociației Create.Act.Enjoy, tu trebuie să completezi doar datele tale personale și să semnezi.
– Rubrica “Suma” nu trebuie completată. Inspectorul fiscal va face acest lucru.
– Nu este necesar să atașezi fișa fiscală.
– În cazul în care ai deja un formular, care nu este completat cu datele Asociației Create.Act.Enjoy, acestea sunt:
Denumire entitate nonprofit / unitate de cult:
Asociația Create.Act.Enjoy
Codul de identificare fiscală al entității nonprofit / unității de cult: 31738769
Cont bancar (IBAN) al entității nonprofit / unității de cult: RO07 BTRL RONC RT02 1385 6401