• aici.acum.înacestmoment

    Viața vine întotdeauna după o moarte, iar moartea după o viață.

Viața vine întotdeauna după o moarte, iar moartea după o viață. Nimic nu e întâmplător, mai ales oamenii pe care-i întâlnești și care „staționează” pentru o perioadă în propria ta existență.

aici.acum.înacestmoment este o confesiune directă, sarcastică și emoționantă despre oamenii care-și trăiesc viața-de-după-moarte prin lecțiile pe care ni le-au dat și pe care continuăm să le urmăm. Dacă ar mai fi astăzi, aici și acum, în fața noastră, ce am dori să le spunem?

Foto: Alin Barbir

Autor: Alexandra Felseghi
Cu: Diana Buluga
Durata: 50 minute
Data premierei: 23 octombrie 2016

„Am plâns și am râs, m-am emoționat și m-am regăsit. Mi-a vibrat mult timp sufletul după acest spectacol!” 

Unul dintre lucrurile care mi-a plăcut mult la aici.acum.înacestmoment este sinceritatea. Sinceritatea jocului și a confesiunii. Spectacolul te pune, poate incomod, în situația bruscă de a-ți conștientiza finitudinea, într-un moment în care nu te aștepți la asta. Am intrat în sală și ni s-a cerut să ne imaginăm ce-am face dacă am ști că dispărem într-o oră. Mintea începe să fabrice răspunsuri, dar inima știe de la început care e răspunsul. Cred că asta e important la acest spectacol altfel – într-o lume a măștilor, te obligă să-ți dai straturile jos, rând pe rând, pentru cei pe care îi iubești.