Încearcă ceva nou și începe-ți primăvara cu un Atelier Creativ la Create.Act.Enjoy!

Vine, vine primăvara!

Începem primăvara cu 2 ateliere numai bune să-ți dezvolte creativitatea și spontaneitatea și să te aducă mai aproape de oamenii cu care ai lucruri în comun!

Atelier de teatru&impro | adolescenți

Învățarea prin joacă nu dă greș niciodată! Dacă ai între 10 și 15 ani, actorul Paul Sebastian Popa te așteaptă la un modul de Teatru și Improvizație unde vei învăța cum să comunici cu mai mult curaj și să socializezi mai ușor. În plus, vei afla cum să-ți pui în valoare abilitățile în orice context și cum să-ți dezvolți capacitatea de reacție și încrederea în propria persoană.

Atelierul e bazat pe exerciții și jocuri de spontaneitate și creativitate, coordonare, limbaj nonverbal și dicție, care îți vor arăta practic cum să te descurci în situații inedite.

Modul de 6 ședințe

Prima ședință: 27 februarie, ora 17

Înscrieri: 0755 808 863 sau hello@createactenjoy.com 

Atelier de scriere creativă 

Dacă ești în căutarea unei activități care să îți antreneze imaginația și spiritul de observație, Atelierul de scriere creativă e locul potrivit pentru tine!
Adrian M. Popa este profesionistul cu o experiență de peste 10 ani în jurnalism, comunicare și PR, alături de care vei avea ocazia să înveți cum să transformi textul în emoție, imagine și acțiune.

Atelierul este conceput pentru a te ghida în procesul de a scrie ficțiune și non-ficțiune, prin experimentare și colaborare.

Modul de 6 ședințe

Prima ședință: marți, 5 martie, ora 19

Înscrieri: hello@createactenjoy.com sau 0755 808 863