Ateliere creative – Ianuarie

În luna ianuarie, compania independentă de teatru și film Create.Act.Enjoy ți-a pregătit o serie de ateliere creative prin care îți poți explora posibilitățile de exprimare artistică. Punem accentul pe oameni și pe diversitatea lor creativă, învățându-i lucruri noi prin metode neconvenționale.

Atelierele se vor desfășura la The Box – un nou spațiu cultural clujean conceput sub forma unui centru de dezvoltare prin artă. Alege atelierul potivit pentru tine și vino să contruim împreună o comunitate activă, creativă și dornică de a învăța lucruri noi.

 

1. Atelier de Creative Writing

Afiș Creative Writing

Îţi face plăcere să te plimbi prin librării şi să răsfoieşti cărţi? Cochetezi cu scrisul şi vrei să cunoşti oameni care au aceeaşi pasiune ca şi tine? Vino la Atelierul de Creative Writing în perioada 15 ianuarie – 5 februarie 2014 să ne cunoaştem! Scriem, povestim, ne distrăm şi aflăm lucruri noi despre cum se “fabrică” un story care captivează. Pentru că, să nu uităm, lumea e construită din poveşti!

 

 

Atelierul este susţinut de Alexandra Felseghi, regizor şi dramaturg al companiei Create.Act.Enjoy.

Atelierul de Creative Writing este structurat în patru şedinţe a câte 2 ore fiecare:
Joi, 15 ianuarie (orele 18-20),
Joi, 22 ianuarie (orele 18-20),
Joi, 29 ianuarie (orele 18-20),
Joi, 5 februarie (orele 18-20).

Preț atelier: 100 lei (se poate achita în 2 rate)
*prețul atelierului include toate cele 4 ședințe

Detalii eveniment: aici.

 

2. Atelier de film 

Afiș atelier de film

Vrei să afli cum se fac filmele? Ești interesat de arta cinematografică și vrei să înțelegi mai bine ce înseamnă un film?
Atelierul are ca scop învățarea persoanelor care vor să știe ce se ascunde în spatele ecranului, aflarea unor trucuri, precum și a modurilor de filmare sau de transmitere a filmului către spectatori. Un curs practic care te va provoca să fii regizor de ocazie sau chiar să îți începi parcursul pentru o carieră în cinematografie.
BONUS: Pe parcusul atelierului vei face un film cu propriul telefon. Pe lângă exemplele și discuțiile legate de lumea cinematografiei, vom realiza un film scurt cu telefonul, pornind de la ideea fiecărui participant. Te ajutăm să îți dezvolți creativitatea prin metode neconvenționale și ai posibilitatea să le arăți prietenilor un film făcut de tine cu propriul telefon!

Atelierul de film este susținut de Cristian Pascariu (regizor de film al companiei Create.Act.Enjoy)

Atelierul de film este structurat în 4 şedinţe a câte 2 ore fiecare:
Sâmbătă, 17 ianuarie (orele 14-16),
Sâmbătă, 24 ianuarie (orele 14-16),
Sâmbătă, 31 ianuarie (orele 14-16),
Sâmbătă, 7 februarie (orele 14-16).

Preț atelier: 150 lei (se poate achita în 2 rate)
*prețul atelierului include toate cele 4 ședințe

Detalii eveniment: aici.

 

3. Atelier de teatru și improvizație

Afis de atelier teatruAfiș atelier de teatruAlături de actori profesioniști, într-un mediu sigur și relaxat, vei învăța să te exprimi liber în fața unei audiențe, să îți crești puterea de concentrare, să comunici cu mai mult curaj și să socializezi fără bariere.
Prin exerciții de improvizație și actorie, ne dezvoltăm împreună capacitatea de reacție și încrederea în propria persoană. Vei face exerciții de comunicare, relaxare, improvizație, public speaking, creativitate.
*recomandat persoanelor între 18 – 27 ani

 

Atelierul este susținut de Diana Buluga și Raluca Lupan (actori ai companiei Create.Act.Enjoy)

Data: 24 ianuarie
Ora: 11:00
Preț atelier: 30 lei

Detalii eveniment: aici.

 

Loc: The Box (în Centrala de Escaladă)

Adresa: str. Horea nr. 8

Detalii și rezervări: 0755 808 863 sau hello@createactenjoy.com