Primăvara vine la The Box cu noi module de ateliere creative. În cazul în care nu v-aţi încumetat să vă înscrieţi la o astfel de activitate „extra-job-ială”, vă garantăm că n-aveţi nimic de pierdut, ci din contră, veţi câştiga pe lângă noi informaţii, o doză binemeritată de relaxare şi de bunădispoziţie şi, de ce nu, cunoştinţe pe care să le puteţi aplica într-un mod creativ propriei meserii. Dacă îţi place sau ţi-ar plăcea să înveţi să scrii şi altceva decât mailuri în interes de serviciu, dacă îţi place să citeşti şi altceva decât reviste lucioase sau reţete de bucătărie, dacă doreşti să cunoşti alte persoane cu aceeaşi pasiune ca şi tine, atunci îţi recomandăm Atelierul de Creative Writing. Construit pe 6 şedinţe a câte 2 ore fiecare, atelierul te va pune în temă cu mecanismele unui story reuşit, prin exerciţii practice, distractive şi aplicate fiecărei teme legate de structură, conflict, personaj şi multe altele. Atelierul este susţinut de Alexandra Felseghi, regizor şi dramaturg al companiei Create.Act.Enjoy. Aşadar, din 11 mai ne punem pe scris împreună cu voi!

Mai multe informaţii despre atelier poţi accesa AICI.

Ai o meserie care implică interacţiunea cu o mulţime de străini, colegi, clienţi sau parteneri de afaceri? Ai dori să poţi intra cât mai repede în contact cu ei şi să le câştigi încrederea? Trebuie să susţii în curând un discurs sau o prezentare în faţa unui public şi te sperie să fii în centrul atenţiei? În cazul acesta, Atelierul de Body Language ţi se potriveşte ca o mănuşă. Susţinut de Raluca Lupan, actor al companiei Create.Act.Enjoy şi asistent doctorand la catedra de Arta Actorului de la Facultatea de Teatru şi Televiziune din Cluj-Napoca şi de Cristian Pascariu, regizor de film şi producător Create.Act.Enjoy, atelierul se bazează pe exerciţii intensive şi foarte creative legate de îmbunătăţirea abilităţilor de public speaking, persuasiune şi încredere. Din 12 mai învăţăm să îi „citim” pe alţii şi pe noi înşine la The Box!

Mai multe informaţii despre atelier poţi accesa AICI.

Dacă te-am convins, nu ezita să ne scrii sau să ne suni pentru a-ţi rezerva locul la unul sau la ambele ateliere: hello@createactenjoy.com , 0755 808 863/ 0733 353 997