În momentul în care citiţi acest articol, pentru noi tocmai s-a încheiat o săptămână intensă. Probabil cel mai mare test este ca, după toate evenimentele din ultimele zile, să te aşezi în faţa laptop-ului şi să încerci să rezumi totul pe o coală albă de hârtie; din această cauză doar o mică parte din oamenii de azi mai ţin jurnale.

În prima săptămână de aprilie ne-am întors după 3 ani într-un loc foarte drag nouă: la festivalul internaţional de teatru „Faces Without Masks”. Cea de-a noua ediţie a adunat producţii din România, Macedonia, Rusia, Grecia, Italia şi Serbia, ne-a încântat cu o vreme minunată în centrul vechi din Skopje şi ne-a adus alături de oameni faini, care ne-au făcut să ne simţim ca acasă. „Înarmaţi” cu ventilatoare-făcătoare-de-iluzii-galactice şi un carnet ATA care ne-a dat bătăi de cap la plecare, am pornit spre festival, iar după 14 ore în care Cristian a condus ca un erou, iată-ne ajunşi. Din fotografiile de mai jos, vă puteţi face o idee despre ce s-a întâmplat în capitala Macedoniei în cele 4 zile de festival.

Mulţumim Igor, Miodrag, Deian, Blagica, Sasho, Ema, doamna Viorica, Andrei, Vlad, Dima şi tuturor celor care ne-au sprijinit necondiţionat şi ne-au făcut această deplasare să semene cu o vacanţă inspirată!

Mai multe info despre festival AICI şi AICI.

Galaxy în repetiţii şi spectacol, atelierul “Theatre. Dance. Emotions” susţinut de Raluca Lupan în cadrul ITF “Faces Wihout Masks” (foto credit: Sasho Alushevski). Enjoy 🙂 

Galaxy3 Galaxy1Galaxy2Galaxy4 Galaxy5 Galaxy6atelier3 Atelier1atelier2