ARTIȘTI

Practici arta la nivel profesionist, ești licențiat într-un domeniu creativ și dornic să ni te alături? Minunat, căci suntem mereu în căutare de artiști cu care să colaborăm. Trimite-ne CV-ul tău și materiale pe care le consideri reprezentative pentru munca ta (show reel, portofoliu de fotografii, recenzii ale spectacolelor în care ai jucat, articole pe care le-ai scris și publicat etc.).

VOLUNTARI

Vrei să descoperi noi moduri de a-ți petrece timpul liber sau să îți dezvolți abilitățile profesionale? Înscrie-te ca voluntar al Create-ului și îți garantăm o experiență de neuitat, într-o echipă dedicată și implicată în activități educative și de artă comunitară. În cazul în care ai nevoie, putem emite adeverințe de voluntariat, iar dacă ești încă student, poți opta pentru a face stagiul de practică într-un proiect al asociației noastre.

PARTENERI

Ne-ai văzut în acțiune, ți-a plăcut ce facem și ai vrea să ne susții astfel încât să ne putem continua și dezvolta activitatea? Poți contribui cu o donație financiară sau o sponsorizare în produse care ne sunt necesare în proiectele comunitare. De exemplu, de-a lungul anilor ne-am bucurat să primim pentru beneficiarii noștri sponsorizări în fructe, produse de igienă personală, papetărie, materiale pentru ateliere creative: carioci, creioane colorate hârtie creponată etc. Promitem să te ținem la curent în timp real cu rezultatele investiției tale!

ASOCIAȚIA CREATE.ACT.ENJOY

CUI: 31738769
IBAN (lei): RO07 BTRL RONC RT02 1385 6401
IBAN (euro): RO54 BTRL EURC RT02 1385 6401
Conturi deschise la BANCA TRANSILVANIA – Sucursala Cluj, Cluj-Napoca

Te așteptăm să ni te alături și să facem împreună mult mai mult bine decât am putea separat!