ATELIERE CREATIVE

În cadrul atelierelor Create.Act.Enjoy, metodele creative de învățare
se îmbină armonios cu jocuri și exerciții menite să dezvolte creativitatea.

Atelier de teatru și improvizație

Cu: Diana Buluga

Atelierul se adresează persoanelor interesate de dezvoltarea personală prin tehnici de teatru și improvizație. Ghidați de coordonatori profesioniști, participanții vor încerca exerciții și jocuri prin care vor putea să-și dezvolte încrederea în propria persoană, capacitatea de reacție și puterea de concentrare, precum și libertatea de exprimare și comunicare.

Atelier de gândire critică în media

Cu: Raluca Bugnar

Capacitatea de a discerne și a filtra informațiile corecte devine esențială atât pentru carieră, cât și în viața personală, însă media literacy (competența media) nu și-a găsit încă un loc al său în programa școlară. Printr-o serie de exerciții care antrenează gândirea critică, Raluca Bugnar le va oferi participanților instrumente utile pentru a putea verifica și analiza credibilitatea mesajelor media, de la presă scrisă până la cinema.

Atelier de body language

Cu: Cristian Pascariu

Atelierul este destinat persoanelor care doresc să cunoască tehnici inovatoare prin care îşi pot dezvolta capacitatea de interacţiune cu ceilalţi şi de analiză a semnalelor pe care aceştia ni le transmit în fiecare moment din zi. Conceput sub forma unor exerciţii practice, atelierul este destinat şi persoanelor care încearcă să-şi învingă inhibiţii legate de public speaking, persuasiune sau încredere.

Atelier de film

Cu: Cristian Pascariu

Adresat celor interesați de arta cinematografică, atelierul familiarizează participanții cu modul de lucru al studiourilor hollywoodiene și al celor europene. Exercițiile practice au ca scop învățarea persoanelor care vor să știe ce se ascunde în spatele ecranului, aflarea unor trucuri, precum și a modurilor de filmare sau de transmitere a filmului către spectatori. Un curs practic care te va provoca să fii regizor de ocazie sau chiar să îți începi parcursul pentru o carieră în cinematografie.

Atelier de actorie de film

Cu: Cristian Pascariu

Un atelier practic prin care cei doritori vor învăța cum să se comporte natural în fața camerei de filmat sau cum să se descurce pe un platou de filmare. Vor experimenta diferite tehnici și metode de joc folosite în cinematografie pentru a putea înțelege mai bine relația cameră-actor.

Atelier de creative writing

Atelierul se adresează celor care iubesc lectura și scrisul și doresc să-și exerseze imaginația și creativitatea prin expresivitatea cuvântului. Prin exerciții practice și distractive, participanții vor înțelege care sunt elementele de bază cu care lucrează un scriitor sau un dramaturg și modul în care se construiește o lume captivantă din imagini și cuvinte.

*Alături de colaboratorii Create.Act.Enjoy, organizăm ocazional și ateliere de dans contemporan, fotografie, design grafic, muzică de teatru și film, design vestimentar etc.  

Activitatea noastră artistică se pretează și pentru evenimente speciale, team-building, workshop interactiv cu angajații, petreceri tematice și private, conferințe, petreceri corporate, lansări de produs etc.

Suntem specializați în:
– spectacole de teatru (adaptabile unui spațiu alternativ): comedie, instalație video, teatru-dans, poezie contemporană, spectacole de improvizație, spectacole de copii, one man show.
– entertainment: pantomimă, clovnerie, teatru de păpuși, statui vivante, teatru interactiv, acrobație și lupte scenice.
– film: scurtmetraje, spoturi publicitare, filme de prezentare, video-proiecții, instalații video, filme experimentale.
dezvoltare personală: ateliere de improvizație, film, gândire critică, terapie prin artă, team-building creativ.