• Dorințe împlinite - Ediția de Crăciun 2017

    Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca și Spitalul Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian”

Fotografii realizate de Ioana Ofelia

Vezi Galerie Video

Pacienții, personalul medical și vizitatorii de la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca și Spitalul Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca au  primit pachete cadou în zilele de 18 și 19 decembrie de la mimi muzicali, tineri artiști care au colindat toate saloanele și toate cabinetele cu momente de pantomimă, însoțiți de o coloană sonoră „portabilă”. Asemenea edițiilor precedente ale terapiei prin artă by Create.Act.Enjoy, s-au înfiripat hore ad-hoc pe holurile spitalelor.

La Spitalul de Recuperare, pacienții și cadrele medicale au avut ocazia să participe la un atelier hand-made în care au creat decorațiuni de Crăciun și au ascultat pe fundal muzică la pian. Pentru prima dată la Spitalul Militar, a fost organizat un concert live susținut de tineri absolvenți ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”, actuali colaboratori ai Operei Naționale din Cluj-Napoca. Cei trei muzicieni – soprană, bariton și pianistă – au interpretat un repertoriu de colinde, arii și duete din operă și operetă.

Proiectul a fost realizat cu sprijinul: TDS VI (Asociația Niște Oameni), ULMA Packaging, CAP Group Romania, BonBon Candy, Fundația Prison Fellowship Romania, Hygia Consult, Fast Print.