• EAT ME

    Atunci când presiunile sociale legate de alimente sănătoase și lifestyle sunt mai importante decât fericirea personală, ce ne mai rămâne?

Ce înseamnă să nu te încadrezi în normele impuse de o societate obsedată de nutriție, political correctness și stil de viață sănătos? Cum reușești să te împaci cu imaginea ta care nu se aseamănă cu cele ale modelelor din showbiz, ca etalon al frumuseții? Atunci când presiunile sociale legate de alimente sănătoase și lifestyle sunt mai importante decât fericirea personală, ce ne mai rămâne?

EAT ME este un spectacol despre viața noastră plină de beta-caroten, acizi grași, perfluoroocatonoici, calciu și magneziu.

EAT ME este un spectacol despre fericirea vinovată a pungilor de chips-uri ascunse după canapea.

EAT ME este un spectacol despre importanța pătrățelelor pe abdomen în relație cu împlinirea sufletească.

*Spectacol realizat în cadrul proiectului Luna Creativă – ediția a III-a

Foto: Bogdan Botaș

Dramaturgia: Alexandra Felseghi
Regia: Adina Lazăr
Distribuţia: Irina-Maria Barbir, Diana Buluga, Emanuel Cifor, Sergiu Diță
Video: Cristian Pascariu, Adina Lazăr
Afiș: Milena Mistodie
Durata: 1h 10 min
Data premierei: 19 noiembrie 2017

„Un spectacol modern, care abordează unul dintre cele mai controversate subiecte actuale. Piesa de teatru are în centru ideile preconcepute pe care le are societatea despre oamenii… grași. […] Un spectacol alert, plin de viață, care nu poate să nu stârnească hohote de râs și ropote de aplauze.” 

Bianca TămașClujul Cultural

„Eat Me conține multe momente pline de umor, iar mesajul transmis este cât se poate de simplu: acceptă-te așa cum ești, indiferent de ce spune lumea. Dacă te-ai săturat și tu să vezi pe toate rețelele de socializare numai imagini perfecte trebuie să vii la acest spectacol. Îți promit că vei pleca acasă cu același număr de kilograme, chiar dacă vei râde copios. Totuși, vei învăța să te apreciezi mai mult și să ai mai puține prejudecăți.” 

Corina Levuța,Cluj Life