• Every day is a bridget day

    Regie: Alexandra Felseghi

EVERY DAY IS A BRIDGET DAY
Scenariu propriu după o idee de Helen Fielding
One woman show cu Raluca Lupan
Regia: Alexandra Felseghi
Durata: 45 min
Data premierei: 21 noiembrie 2013

Ai ajuns în punctul acela în care aştepţi ca o minune să-ţi schimbe viaţa? Te-ai săturat să te compari cu starurile de la Hollywood şi cu fotomodelele cu abdomen plat? Cel pe care îl considerai „Mr Right” s-a dovedit a fi „Mr Right Now”? Ai un job care nu te mai satisface?

Dacă ai răspuns afirmativ la cel puţin una din aceste întrebări, atunci ai nimerit în locul potrivit, pentru că astăzi se poartă Bridget – fără Tips&Tricks, fără reguli şi remedii rapide. Bridget este un Must Have, sau mai corect, un manual de supravieţuire în viaţa de zi cu zi.

She is a woman. She has breasts. She falls in love and she hates. She reads magazines. She eats chocolate. She cries and she laughs. She is not perfect.  A play about a normal perspective on normality. A play about altruism in its most hidden forms. A play about how to break up without breaking apart. A play about a day, a day with Bridget!

Cristina Burdujadramaturg

Un spectacol în care zâmbetul şi râsul sunt invitaţii speciali, un spectacol care aduce bucurie, energie, plăcere!

Roxana Fânaţăspectator

 (…) sînt puţine actriţe în România cu puterea ei interioară, cu determinarea ei, cu arderea ei. E, ca să încerc o comparaţie, o Maia Morgenstern în zilele bune ale acesteia, e o Leni Pinţea Homeag aşa cum era aceasta în “Phaedra” lui Purcărete din 1993.

Răzvan Penescu Revista Liternet