1440 de Minute (afiș)Facebook este ce mai importantă rețea de socializare la ora actuală. Dacă în urmă cu câțiva ani, mai exact 7, existau în România doar câțiva utilizatori “aterizați” pe domeniu pentru a ține legătura cu prietenii plecați în străinătate, astăzi se merge după principiul “n-ai Facebook, nu exiști!”. Orice ONG, companie, instituție, afacere privată, ține legătura cu publicul sau clienții lor aici. De ce? Pentru că e simplu, direct și necostisitor.

Și, ca să “testăm” cât de bine funcționează acest soi de comunicare, pe 11 – 12 octombrie pregătim un experiment performativ, în care implicăm publicul “facebook-ist”. În ce mod? Oricine poate intra pe event-ul 1440 de Minute  să-și lase sugestia (imagine, personaj, replică, temă, etc) într-un comment. Începând cu marți seara, artiștii Create.Act.Enjoy vor porni cronometrul și vor concepe, repeta și juca un performance pornind de la ideile primite în online de la public. Rezultatul va fi prezentat după 24 de ore (adică 1440 de minute) la The Box. Sună bine? Nu ezita să ne scrii în event și să faci parte dintr-un experiment inedit 🙂

În acestă direcție, dacă ești interesat de noutățile care apar în domeniul artistic și cultural, oportunități, programe și dezbateri, iată și 10 pagini de Facebook pe care le poți urmări în  acestă direcție – AICI.