Filmat în Kerala, India în perioada Festivalului Internațional de Teatru Kerala, India One Experience surprinde o realitate exotică, încercând în același timp să înfățișeze o viziune subiectivă asupra vieții și universului indian.

Spot-uri realizate pentru Festivalul de Teatru Studențesc Galactoria 2010, pe principiul de teasere care să strârnească curiozitatea spectatorului.

Spot realizat pentru Festivalul de Teatru Studențesc Galactoria 2013, într-o manieră dinamică și comică pentru a accentua spiritul proaspăt și amuzant al absolvenților.

Un film experimental despre un om normal care într-o dimineață vede prin oglindă o realitate paralelă locuită de oameni mici.

Surprinde întrepătrunderea mediului modern cu cel arhaic, într-o viziune abstractă, folosind elemente tehnice pe post de obiecte de uz casnic, într-o casă arhaică.

Experimentul vizual evocă amintirea a milioane de muncitori pentru care a lucra în fabrică reprezenta o formă de mândrie și patriotism. Simbolul semeț al clasei muncitoare dobândește sub ochiul contemporan caracteristici suprarealiste. Individul prins în mrejele trecutului își trăiește singuratic existența, fiind înconjurat de fantasme. Întoarcerea în timp, sugerată și de coloana sonoră, devine singura formă de căutare a sinelui pierdut.