Atelier de creative writing (foto credit: Ioana Ofelia)

Începem noul an cu un call adresat tuturor celor care doresc să-și coloreze începutul de săptămână. Din 22 și 23 ianuarie începem două module noi ale atelierelor de teatru și improvizație și creative writing. Alege ce ți se potrivește și nu ezita să te înscrii.

Iată despre ce este vorba:

ATELIERUL DE TEATRU ȘI IMPROVIZAȚIE (22 ianuarie)

Într-un mediu sigur și relaxat, vei învăța să îți crești puterea de concentrare, să comunici cu mai mult curaj și să socializezi fără bariere. Îți propunem o serie de exerciții interactive și jocuri prin care vei descoperi cum să-ți pui în valoare abilitățile în orice context și te ajutăm să-ți dezvolți capacitatea de reacție și încrederea în propria persoană. Structurat pe exerciții și jocuri de personaj și comunicare, atelierul te va familiariza cu tipuri de joc scenic și te va antrena în jucarea unor situații inedite. De la întâlnirile cu prietenii până la discuții cu clienți sau coordonarea unei echipe, mai toate situațiile din viață se bazează pe competențe care pot fi antrenate prin teatru și improvizație.

Atelierul este susținut de:
DIANA BULUGA (actriță Create.Act.Enjoy și Teatrul Național Cluj)

Atelierul este structurat în 8 şedinţe a câte 2 ore fiecare.
Preț atelier: 450 lei (reducere 15% pentru elevi sau studenți)

ATELIERUL DE CREATIVE WRITING (23 ianuarie)

Îţi place să citeşti şi îţi doreşti să afli care sunt mecanismele unui story reuşit? Îţi plac jocurile de cuvinte şi cele de imaginaţie? Vino la Atelierul de Creative Writing să afli care sunt „uneltele” cu care lucrează un scriitor, poet sau dramaturg! Scriem, povestim, ne distrăm şi aflăm cum se construieşte o lume captivantă din imagini şi cuvinte.
Textele bune nu se scriu singure!

În cadrul atelierului vei învăţa principiile care stau la baza structurii povestirilor, romanelor, scenariilor şi pieselor de teatru.

Atelierul de Creative Writing este susţinut de ALEXANDRA FELSEGHI (dramaturg și regizor)

Preț atelier: 350 lei*(reducere 15% pentru elevi/studenți)

Atelierul este structurat pe 6 ședințe a câte 2 ore fiecare.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta pe hello@createactenjoy,com sau pe pagina noastră de Facebook.