Afis ateliere creative septembrieAşa cum am promis, toamna aceasta se anunţă creativă: ateliere, premiere noi şi multe alte surprize pe care vi le pregătim în perioada imediat următoare. Dacă eşti plin de curaj, inspiraţie şi iniţiativă şi cauţi un loc în care să te desfăşori, nu ezita să te înscrii la unul (sau mai multe!) ateliere pe care le-am construit special pentru tine. Despre ce e vorba?

Din 14 septembrie, actriţele Diana Buluga şi Raluca Lupan te ajută să-ţi depăşeşti limitele şi să-ţi învingi reţinerile în a comunica şi în a-ţi creşte puterea de concentrare, prin exerciţii de teatru distractive şi inedite. În prezent, Diana este actriţă la Teatrul Naţional “Lucian Blaga” din Cluj-Napoca şi manager al Companiei Create.Act.Enjoy, iar Raluca este asistent universitar la catedra de Arta Actorului din cadrul Facultăţii de Teatru şi Televiziune din Cluj. Traineri cu experienţă, au participat şi au susţinut numeroase workshopuri de teatru şi improvizaţie în ţară şi în străinătate.Atelierul de teatru şi improvizaţie este structurat pe 8 şedinţe a câte 2 ore pe săptămână. Garantăm că aceste seri de luni te vor încărca de energia necesară pentru întreaga săptămână!

Mai multe detalii despre atelier poţi găsi AICI.

Odată cu începutul şcolii, mai exact pe 15 septembrie, deschidem porţile The Box cu un atelier nou şi extrem de practic pentru cei care doresc să cunoască tehnici inovatoare de comunicare şi să-şi dezvolte capacitatea de interacţiune cu ceilalţi. Este vorba de Atelierul de body language şi de serile de marţi, în care Raluca Lupan şi Cristian Pascariu vă vor ajuta să-i „citiţi” pe ceilalţi ca pe o carte deschisă!

Mai multe detalii despre atelier poţi găsi AICI.

Începând cu 16 septembrie, Cristian Pascariu va deveni ghidul vostru în lumea cinematografiei. Dacă iubeşti filmele şi vrei să afli cât mai multe din secretele care se ascund în spatele marelui ecran, atunci Atelierul de film ţi se potriveşte ca o mănuşă. Învaţă să priveşti lumea prin obiectivul potrivit şi ai astfel şansa de a deveni chiar regizor de ocazie. Cristian este un tânăr regizor de film cu producţii premiate la festivaluri de gen (“Black Pearl Award” la Festivalul de Film de la Abu Dhabi, sau “Best Student Film” în cadrul Open Society Shorts). De asemenea, scurtmetrajele sale au avut proiecţii la Cannes Film Festival, TIFF, Dublin International Short Film&Music Festval ş.a.

Mai multe detalii despre atelier poţi găsi AICI.

În această perioadă, magazinele şi-au etalat ofertele la rechizite şcolare. Înarmează-te cu stiloul/pixul/creionul norocos şi cu acel caiet care te inspiră şi vino la Atelierul de creative writing. Alături de Alexandra Felseghi vei afla care sunt uneltele cu care lucrează un scriitor, poet sau dramaturg. Alexandra este regizor de teatru şi dramaturg al companiei Create.Act.Enjoy, autorul unor texte devenite spectacole: “This is my body. Come into my mind”, “Every Day is a Bridget Day”, “Lost in Transition”, “Haute Cuisine”. De asemenea, a colaborat cu Opera Maghiară de Stat din Cluj-Napoca, unde a realizat adaptarea scenică a piesei “Visul unei nopţi de vară” pentru o producţie de balet neoclasic, aflată în repertoriul curent. Cuvintele creează lumi şi viceversa. În ce mod? Vei afla din 17 septembrie la The Box!

Mai multe detalii despre atelier poţi găsi AICI.

Atelierele de body language, film şi creative writing sunt structurate pe 6 şedinţe a câte 2 ore fiecare.

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri ne puteţi contacta pe hello@createactenjoy.com sau la nr. de tel. 0755 808 863.

Vă aşteptăm cu drag 🙂