Lost in Transition – coming SOON!

Dragi susținători, spectatori, fani și, nu în ultimul rând, prieteni,

Vă informăm că producția LOST IN TRANSITION va fi scoasă la lumină în decursul lunii septembrie! Repetițiile au început, idei există până dincolo de stratosferă, iar energia și pofta de lucru sunt duse la extrem. Pe scurt, toate au mers excelent până acum, în primul rând mulțumită vouă – susținătorilor noștri.

Din cauza multitudinii de activități care au apărut pe parcursul ultimelor trei luni, am decis să amânăm premiera spectacolului LOST IN TRANSITION pentru luna septembrie!

Printre activitățile care ne-au ținut ocupați în această perioadă, amintim: atelierele de cinematografie și ultimul scurtmetraj al regizorului Cristian Pascariu (Mădălina, fată dragă – care va fi lansat în curând), repetițiile și premierele spectacolelor Cum vă place și Ex/Centric, produse de Teatrul Național Cluj-Napoca (în care sunt distribuiți Diana Buluga și Mihail Onaca) și cercetarea/redactarea lucrării de doctorat a Ralucăi Lupan și a Alexandrei Felseghi. De asemenea, am demarat campania 2% din impozitul pe venit”, pentru toți cei care doresc să susțină activitățile și proiectele noastre!

Vă mulțumim foarte mult pentru înțelegere, NU am uitat de voi și abia așteptăm să vă recompensăm susținerea printr-un spectacol de excepție – LOST IN TRANSITION! Coming SOON!

 

Pestera 6

                                                    foto: Mihail Onaca