Lost in Transition – au început repetițiile

Create.Act.Enjoy a început repetițiile pentru producția Lost in Transition (regia Alexandra Felseghi, coregrafia Melinda Jakab). Proiectul, finanțat în 2013 printr-o campanie de crowdfunding (platforma Creștem Idei), va avea premiera în luna octombrie, la Cluj-Napoca.

Până atunci, haideți să-i cunoaștem mai bine pe cei care fac parte din distribuția Lost in Transition.

*Fotografii realizate de Alin Barbir.

 

Raluca LupanRaluca Lupan

S-a născut în aprilie 1984, la Turda. În 2009, a absolvit Facultatea de Teatru și Televiziune din Cluj-Napoca, secția Actorie. În prezent, Raluca activează în sfera teatrului independent în cadrul companiei de teatru și film Create.Act.Enjoy.

Este doctorand al Facultății de Teatru și Televiziune, precum și asistent universitar al aceleiași facultăți. Este interesată de teatru-dans, performance și contact-improvisation.

Pe Raluca o caracterizează determinarea, curajul de a se reinventa permanent și umorul unic.

 

Reka ZongorReka Zongor

S-a născut în iunie 1992, la Cluj-Napoca. În 2014, a absolvit Facultatea de Teatru și Televiziune din Cluj-Napoca, secția Actorie. A participat la mai multe workshop-uri de dans și mișcare scenică: Festivalul Trans Contact – GroundFloor Group, Cluj-Napoca, 2014; Workshop de mișcare condus de Döbrei Dénes – Timișoara, 2013; Workshop de dans contemporan condus de Grecsó Zoltán – Timișoara, 2012, etc.
În prezent, este colaborator al Teatrului Maghiar de Stat din Cluj-Napoca.

Pe Reka o caracterizează profesionalismul, devotamentul și zâmbetul cuceritor.

 

Timea VinczeTimea Vincze

S-a născut în ianuarie 1990, la Cluj-Napoca.

În 2014, și-a definitivat studiile în cadrul Universității de Artă Teatrală Târgu Mureș, secția Actorie. A lucrat la producția Jesus Christ Superstar (regia: Jancsó Hajnal, coregrafie: Jakab Melinda).

Pe Timea o definesc optimismul, energia pozitivă și implicarea totală în proiectele la care participă.

În prezent, este actor al Teatrului de Păpuși „Puck”.

 

Cătălin FilipCătălin Filip

S-a născut în martie 1991, la Satu Mare. În 2013, a absolvit Facultatea de Teatru și Televiziune Cluj-Napoca, secția Actorie. În timpul anilor de studiu, a participat la numeroase workshop-uri de dans și mișcare scenică și la festivaluri naționale și internaționale de teatru. A colaborat cu secția Cinematografie, jucând în mai multe scurtmetraje.

În prezent, colaborează cu Teatrul de Păpuși „Puck” și cu Teatrul Național „Lucian Blaga”.

Pregătit să preia inițiativa, Cătălin e ambițios, optimist și mereu dispus să își ajute colegii.

 

Robert NagyRobert Nagy

S-a născut în septembrie 1993, la Luduș. A absolvit Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică „Octavian Stroia” din Cluj-Napoca. În prezent, este student în anul III la Facultatea de Teatru și Televiziune, secția Actorie, participând permanent la workshop-uri de teatru, dans și mișcare scenică.

Perseverent și cu o atenție sporită pentru detalii, Robert este o fire hotărâtă care știe foarte bine ce își dorește.

 

Christian HarChristian Har

S-a născut în decembrie 1995, la Cluj-Napoca. În 2014, a absolvit Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică „Octavian Stroia”, secția Artă Dramatică. A participat la Tabăra de Creație „Tânăr artist caut scenă” (2011), precum și la Olimpiada Națională de Teatru unde a obținut o Mențiune Specială (2014).

Ambițios, șarmant și jucăuș, Christian apreciază foarte mult munca în echipă.

 

Denis StancsuyDenis Stancsuy

S-a născut în octombrie 1994, la Cluj-Napoca. A absolvit Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică „Octavian Stroia”, în 2014. De-a lungul liceului, a participat la Tabăra de Creație „Tânăr artist caut scenă” (2011) și la mai multe festivaluri naționale de teatru. De asemenea, a colaborat cu Facultatea de Teatru și Televiziune.

Timp de cinci ani a făcut parte dintr-o echipă de rugby, în prezent fiind pasionat de fotografie și management.

Dornic de a învăța lucruri noi și diverse, Denis e perseverent și mereu pregătit să te înveselească.