Luna noiembrie e luna teatrului Create.Act.Enjoy!

Dragii noștri spectatori, urmăritori, devoratori de cultură independentă, fani,

Vă anunțăm cu mare bucurie și cu imensă nerăbdare că v-am pregătit câteva surprize pentru finalul acesta de toamnă. Lucrăm de ceva timp la ele, iar acum a venit momentul să le expunem în fața voastră!

Echipa noastră de actori și regizori a pus la cale două spectacole noi-nouțe de teatru alternativ. Cele două spectacole vor avea premierele în luna noiembrie în Cluj-Napoca, unde vă așteptăm în nume mare spre foarte mare.

Ca să eliminăm puțin din tensiune și suspans, iată ce vă putem spune:

 

Diana Buluga și Mihail Onaca

Diana Buluga și Mihail Onaca au pornit în căutarea Americii. Vor aduce în fața voastră o societate care se auto-consumă, în care visul americanului de rând de astăzi devine un coșmar. „Snap”, în regia lui Cristian Pascariu, este un zoom adus societății contemporane, un reality show cutremurător, intrigant, comic, dar tăios. Spectacolul este o adaptare după textele lui Eric Bogosian, actor și dramaturg de origine armeno-americană.

 

 

Raluca Lupan

Raluca Lupan devine Bridget Jones, explorând subtilitățile și problemele unei femei ajunse la vârsta de 30. Aflată într-o cumpănă a vieții, nemulțumită, răvășită, geloasă și imprevizibilă, Bridget vorbește despre probleme precum: singurătate, eșec în dragoste și kilograme în plus. Spectacolul „Bridget”, în regia Alexandrei Felseghi, este un manual de supraviețuire în viața de zi cu zi, fiind o adaptare după textul  „Jurnalul lui Bridget Jones” de Helen Fielding.

 

Sperând că v-am stârnit curiozitatea, vă așteptăm cu mare drag în noiembrie să vizionați spectacolele noastre!

Până atunci, fiți cu ochii pe noi pentru a afla datele și spațiile în care se vor juca cele două premiere Create.Act.Enjoy!