Luciri Atomice – Housewarming Party (21 aprilie, Urania Palace) – INTRARE LIBERĂ

Create.Act.Enjoy se mută în casă nouă! Începând cu 21 aprilie te așteptăm să „botezăm” împreună noua rezidență, cu un maraton de evenimente care mai de care mai alese și pe gustul tău!

Unde?

La Urania Palace (str. Horea, nr. 4)

Iată ce se va întâmpla aici în perioada 21 – 26 aprilie:

21 aprilie – LUCIRI ATOMICE – Housewarming Party – Intrare Liberă

Deblocăm peisajul muzical prin lărgirea orizonturilor optzeciste trasate de specificul sindrofiei noastre, și anume în toate direcțiile. Pe lângă „minunații interpreți ai prolificei decade”, vom face loc și noului val de artiști apăruți după înlăturarea regimului de tristă amintire, cu precădere cei promovați de celebrul Atomic TV, împingând ideea de LUCIRI către noi culmi. Bineînțeles, nu vor lipsi nici șlagărele consacrate, asezonate cu hituri „k lumea” din repertoriul internațional.

22 aprilie, ora 11 – Hocus Pocus (spectacol invitat) – spectacol de magie pentru întreaga familie

Dacă vreți să vă amuzați, să fiți uimiți sau pur și simplu doriți să vă relaxați, atunci acesta este spectacolul pe care îl căutați! Haideți să-l cunoașteți pe Iluzionistul Ubu (Florin Suciu-Buh) și să vedeți ce se întâmplă când iepurașul din joben este la rândul său magician. HOCUS POCUS este un spectacol de magie și ventrilocie în care publicul nu este doar un simplu privitor, ci poate contribui la evoluția spectacolului. Natura sa interactivă face ca acest spectacol să fie în continuă dezvoltare, luând forme diferite la fiecare reprezentație.

Rezervări – AICI.

22 aprilie, ora 19 – Enigma Otiliei (stand-up comedy cu Dragoș Pop, spectacol invitat)

Enigma Otiliei este un spectacol despre puterea și misterul reușitei în viață prin efortul calculat. Este un curs de dezvoltare intra-personală bazat pe metoda Perkins-Machartney, a simulării condițiilor de viață cotidiană în opționalul perspectival de proximitate. Vă aștept pentru a descoperi împreună cine suntem cu-adevărat și de ce?

Rezervări – AICI.

25 aprilie, ora 19 – Snap (producție Create.Act.Enjoy)

Am pornit în căutarea Americii. Am pornit în căutarea visului american. Ne-am propus să intrăm prin efracție în mintea acestei societăți în care haosul și diversitatea au alterat visul, transformându-l de multe ori în coșmar. Vrem să vedem ce și cum visează un american de rând – America nu e o țară, ci un punct de întâlnire al viselor unor oameni cu totul și cu totul diferiți.

SNAP este un zoom adus societății contemporane americane, un reality show în care ne sunt expuși oameni din toate straturile sociale. Mai mult decât atât, nu este doar „un alt spectacol despre America” – e un spectacol despre noi toți, despre nevoia noastră de libertate.

Cu: Diana Buluga și Mihail Onaca

Regia: Cristian Pascariu

Rezervări – AICI

26 aprilie, ora 19 – Supraviețuitor (producție Create.Act.Enjoy)

Depunem câte o mărturie la finalul fiecărei zile trăite: mărturia faptului de a fi, a ceea ce ai fost sau a ceea ce ţi-ai fi dorit să fii. Şi ce s-a întâmplat între timp? Nimic altceva în afară de incidentul de a-i întâlni pe acei oameni care ţi-au schimbat planul iniţial şi care, fie ţi-au întărit convingerile, fie le-au spulberat. Care e punctul de legătură între o viaţă construită pe valori solide şi o alta care nu a avut posibilitatea de a le cunoaşte? Congruenţa dintre cele două o numim „supravieţuire” – şi „supravieţuirea te face să fii”.

Cu: Diana-Elena Tușa și Irina-Maria Barbir

Un performance de Alexandra Felseghi

După „Supravieţuitorii. Mărturii din temniţele comuniste ale României” de Anca şi Raul Ştef (Editura Humanitas 2014)

Rezervări – AICI