• O ZI DE VARĂ

    Ne căutăm neîntrerupt identitatea și încercăm să ne aflăm menirea

O zi de vară este un spectacol despre manifestarea sexelor și a puterii lor, despre diferențele născute între esență și aparență, adevăr și falsitate, iubire și ură, viață și moarte. Ne căutăm neîntrerupt identitatea și încercăm să ne aflăm menirea, încercăm să iubim și să fim iubiți. Dar cât de ușor este să faci toate acestea? Poate un om care nu izbutește nimic să dobândească dragostea și pe sine însuși? Poate un bărbat care a avut totul în viață să accepte un eșec? Poate o femeie frumoasă și inteligentă să lase garda jos și să se lase iubită? Într-o lume a măștilor în care suntem tentați să ne ascundem, cine are curajul să se accepte?

Foto: Alin Barbir

Adaptare după S. MROZEK
Distribuția: Georgiana Enache, Paul Sebastian Popa, Simion Zaiț
Regia și scenografia: Bia Baraboi
Durata: 1h
Data premierei: 30 octombrie 2016

O zi de vară – prima mea întâlnire cu teatrul. Mi-a plăcut faptul că m-am regăsit într-unul din personaje. Un spectacol despre oameni, viață, curaj, iubire.

Un spectacol de o feminitate formidabilă! Dacă La Traviata s-ar întâlni cu Frumoasa din pădurea adormită, acesta ar putea fi copilul lor. Regia este de o delicatețe neobișnuită, iar interpretările actorilor se pliază perfect pe supratema spectacolului.