Oamenii din spatele poveștii – Echipa „Lost in Transition”

Lost in Transition este un proiect al companiei Create.Act.Enjoy, care se va realiza cu ajutorul campaniei de crowdfunding inițiată pe platforma www.crestemidei.ro/lost. Fii alături de noi și te vom răsplăti cu una din recompensele special pregătite pentru tine!

Spectacolul Lost in Transition înseamnă poveşti “pe picior de plecare”; mai exact, istoriile călătorilor găzduiţi pentru o scurtă perioadă de timp într-un aeroport oarecare. Ce se întâmplă atunci când cursul vieţilor unor necunoscuţi se interferează între cozile de la check-in şi cafenea? Aceste întâlniri sunt unice – în momentul următor, ei vor porni, probabil, spre ţări sau continente diferite. Aeroporturile sunt spaţiile în care obiceiurile, culorile, gusturile şi mirosurile acestor lumi se întrepătrund; sunt aici şi totuşi, nicăieri.

Spunem aceste poveşti prin intermediul teatrului-dans şi al muzicii live. Vorbim despre noi, voi sau oricine – toţi am fost la un moment dat „lost in transition”.

 

Echipa spectacolului Lost in Transition și funcțiile lor:

Alexandra Felseghi

Alexandra Felseghi, scenarist și regizor al spectacolului

Regizor de teatru, membru al companiei Create.Act.Enjoy și doctorand al Facultăţii de Teatru şi Televiziune Cluj-Napoca, cu teza de cercetare în Performance şi Interculturalism. A regizat spectacolul This is my body. Come into my mind, distins cu Premiul Special al Juriului la Festivalul de Teatru pentru Tineri Orfeu (2012) și la Iași Fringe Festival (2013).

 

 

Cristian Pascariu

Cristian Pascariu, visual artist și light designer

Regizor de film și membru al companiei Create.Act.Enjoy, a participat la numeroase festivaluri de film naționale și internaționale. Scurtmetrajul său, Bețișoare rock n’ roll a fost distins cu Black Pearl Award la Abu Dhabi Film Festival (2010) și Award for Best Student Film, la Open Society Shorts (2011).

 

 

Diana Buluga

Diana Buluga, scenarist și actor

Fondator al companiei Create.Act.Enjoy, a realizat proiecte atât în cadrul instituțiilor teatrale din țară (Teatrul de Artă Deva și Teatrul Municipal Târgoviște), cât şi în spații alternative, sub forma unor produse independente. În prezent, este actor al Teatrului Național Cluj-Napoca, continuându-și activitatea în mediul independent prin proiectele Create.Act.Enjoy.

 

 

Raluca Lupan

Raluca Lupan, actor

Membru al companiei Create.Act.Enjoy, doctorand al Facultății de Teatru și Televiziune Cluj-Napoca şi asistent universitar în cadrul aceleași instituții. A colaborat cu Opera Națională Română și cu Teatrul de Artă Deva.

 

 

 

Mihail Onaca

Mihail Onaca, actor

Membru al companiei Create.Act.Enjoy, este interesat de teatrul de mişcare şi teatru-dans, participând constant la workshop-uri pe această temă. A colaborat cu Opera Națională Română, dedicându-se în același timp și scrisului (a debutat cu o serie de proze scurte publicate în revista de cultură Tribuna).

 

 

 

 

Vasile Gherghel

Vasile Gherghel, muzician

Fondator al Electron Labs, va absolvi anul acesta Academia de Muzică Gheorghe Dima (secția chitară clasică). Este pasionat de muzica clasică, muzica electronică și programare muzicală.

 

 

Alătură-te susținătorilor proiectului „Lost in Transition” și ajută echipa să prindă aripi!