Ia-ți doza de teatru în luna februarie! În ajun de primăvară, ne-am “mutat” periodic la ScoutHouse (str. Victor Babeș, nr. 33), pe care vă invităm să o vizitați, fie într-o zi obișnuită de lucru, fie într-o seară în care v-am pregătit câte un eveniment special. Atmosferă cozy, oameni faini, spațiu larg cu vedere spre oraș; într-un cuvânt: merită!
Iată ce spectacole Create.Act.Enjoy sunt ready to rock în februarie:
AICI.ACUM.ÎNACESTMOMENT, 12 februarie, ora 19, ScoutHouse
de Alexandra Felseghi
One-woman show cu Diana Buluga
Un spectacol despre oameni, viață, moarte și relația dintre toate acestea, despre ce înseamnă să duci mai departe “povestea” celor pe care ai avut norocul să-i cunoști. Un spectacol despre puterea de a fi în prezent și de a iubi înacestmoment, cu bune și rele.
Mai multe info despre eveniment – AICI
Rezervări – AICI

O ZI DE VARĂ, 17 februarie, ora 19, ScoutHouse
După Slawomir Mrozek
Regia: Bia Baraboi
Cu: Georgiana Enache, Paul Sebastian Popa, Simion Zaiț
Spectacolul pune în discuție identitatea personală, precum și acceptarea sau respingerea ei, relațiile de putere, diferențele dintre esență și aparență, adevăr și falsitate. Toate acestea apărute într-o liniștită zi de vară, undeva la marginea mării.
Mai multe info despre eveniment – AICI 
Rezervări – AICI 
SUPRAVIEȚUITOR, 25 februarie, ora 19, ScoutHouse
Performance de Alexandra Felseghi, după Supraviețuitorii. Mărturii din temnițele comuniste ale României, de Anca și Raul Ștef.
Cu: Diana-Elena Tușa, Irina-Maria Barbir
Supraviețuirea e un instinct, care întotdeauna ne-a afectat alegerile de viață. Ce însemna el în urmă cu 50 de ani și ce înseamnă acum, când relația individului cu societatea este greu de definit? Performance-ul mărturie pune față în față povestea emoționantă a unui supraviețuitor al închisorilor politice cu aceea a unui tânăr de astăzi. Vor ajunge vreodată la un consens?
Mai multe info despre eveniment – AICI
Rezervări – AICI

De asemenea, pe 14 februarie v-am pregătit și un eveniment cu totul special cu ocazia Valentine’s Day. Single sau taken, te invităm în Flowers Tea House de la ora 20 la o întâlnire cu Bridget: un must-have, sau manualul tău de supraviețuire în viața de zi cu zi!
EVERY DAY IS A BRIDGET DAY, 14 februarie, ora 20, Flowers Tea House
După o idee de Helen Fielding
One-woman show cu Raluca Lupan
Regia: Alexandra Felseghi
Mai multe info în eveniment – AICI
Rezervări – AICI