Susținătorii „Lost in Transition”

Lost in Transition este un proiect al companiei Create.Act.Enjoy, care se va realiza cu ajutorul campaniei de crowdfunding inițiată pe platforma www.crestemidei.ro. Fii alături de noi și te vom răsplăti cu una din recompensele special pregătite pentru tine!

Poți susține și tu campania noastră la: www.crestemidei.ro/lost

Demarată din 25 octombrie, campania noastră este susținută de iubitori de teatru atât din țară, cât și din afara ei. Le mulțumim tuturor și le reamintim că fără ei, nu am avea motive să continuăm! „Lost in Transition” este un proiect despre voi, care se va materializa cu ajutorul vostru!

 

Primul susținător Lost in Transition

 

Primul nostru susținător a ales să își păstreze anonimatul. Nu contează cine ești, important e ce și cum gândești! Iar tu ai gândit că e bine să fii alături de noi și pentru asta îți mulțumim!

 

 

 

Ciprian Morcan

 

Mulțumim, Ciprian Morcan! Pentru generozitate, pentru gândul bun, pentru că îți pasă!

 

 

 

 

Mircea Ionel

 

Numărul 3 e un număr magic! Iar tu, Mircea Ionel, faci magie contribuind la visul nostru!  Pentru asta, îți mulțumim!

 

 

 

Lorena Soldan-Chiorean

Lorena Soldan-Chiorean nu locuiește în țară, dar a decis să fie alături de noi și de proiectul nostru! Știe că lucrurile bune se întâmplă indiferent de distanțele care ne separă! Îți mulțumim, Lorena!

 

 

 

Susținător anonim

 

Un alt susținător anonim se alătură cauzei noastre! Știm că dincolo de mască se ascunde un suflet mare! Îți mulțumim!

 

 

 

Florin Gardoș

 

Florin Gardoș, jucător la Steaua, ne demonstrează că teatrul și fotbalul au un lucru important în comun: spectacolul oferit celor din public! Îți mulțumim că ești alături de noi!

 

 

 

Marieta Manolache

 

Filmul și teatrul au făcut întotdeauna casă bună, iar Marieta Manolache știe asta! Gestul tău ne apropie de țelul nostru și pentru asta îți mulțumim!

 

 

 

Susținător anonim

 

 

Încă un susținător anonim se alătură proiectului „Lost in Transition”! Nu e important să ne cunoaștem, e important să credem în aceleași lucruri! Îți mulțumim pentru susținere!

 

 

Miruna Suru

 

Visăm cu ochii larg deschiși la materializarea proiectului nostru! Iar acest lucru se întâmplă doar datorită oamenilor ca tine, Miruna Suru! Pentru asta, îți mulțumim!

 

 

 

Fana Cătinaș

 

Mulțumim, Fana Cătinaș! Așa cum pisicile se bucură de soare, ne bucurăm și noi de susținerea ta!

 

 

 

Vlad Cantoreanu

 

Existăm și continuăm să facem ceea ce știm noi mai bine pentru publicul nostru! Iar Vlad știe mai bine ca oricine asta, pentru că e prezent mereu la spectacolele noastre! Vlad Cantoreanu, îți mulțumim!

 

Diana Zbîrcot

 

Direct din Timișoara, Diana Zbîrcot ne transmite că are încredere în noi și în proiectul nostru! Îți mulțumim și promitem să fim pe măsura așteptărilor!

 

 

 

Daniella Balan

 

Zâmbete largi și gânduri bune se îndreaptă către tine, Daniella Balan! Îți mulțumim pentru susținere!

 

 

 

Alin Barbir

 

Mereu aproape de noi, mereu cu aparatul de fotografiat pregătit pentru a surprinde tot ce e mai viu în meseria noastră! Îți mulțumim, Alin Barbir!

 

 

 

Adina Lazăr

 

Prietenă, colegă, dar mai ales acel om special care te face să zâmbești indiferent de context! Adina Lazăr, îți mulțumim că ești alături de noi!

 

 

 

Diana Bota

 

Credem cu tărie că un spectacol se construiește pentru public, dar și cu ajutorul lui! Îți mulțumim, Diana Bota, pentru că ne ești alături!

 

 

 

Cristina Nan

 

Cristina Nan locuiește în Germania, dar asta nu a împiedicat-o să fie alături de proiectul nostru! Îți mulțumim și trimitem un gând bun către tine!

 

 

 

Oana Mardare și Doru Taloș

 

Doi oameni frumoși, doi actori talentați! Doi oameni cu inițiativă, doi actori cu inspirație! Oana Mardare și Doru Taloș, vă mulțumim că sunteți alături de noi!

 

 

 

Rodica Mărieș

 

Cu zâmbete și multă încântare, ne bucurăm sincer de susținerea dumneavoastră! Când cei apropiați nu numai că îți confirmă idealurile, dar le și susțin, ești sigur că vei reuși! Vă mulțumim, Rodica Mărieș!

 

 

 

Susținător anonim

 

Poate că ne cunoaștem, poate că nu, însă gestul tău cu siguranță ne apropie de țelul nostru! Îți mulțumim, susținătorule cu mască!

 

 

 

Andrei Avram

 

Mulțumim, Andrei Avram! Dobândim din ce în ce mai multă încredere în noi și în proiectul nostru, având oameni ca tine alături!

 

 

 

Nistor

 

Experiența unui spectacol e mult mai bogată când știi că în „culise” e o întreagă echipă care te susține! Îți mulțumim, Nistor! Faci parte din acea echipă!

 

 

 

Smaranda Hălăngescu

 

Smaranda Hălăngescu, una dintre persoanele care a pariat pe Create.Act.Enjoy de pe vremea când era la început! Îți mulțumim pentru susținerea permanentă și pentru propagarea mesajului nostru!

 

 

 

BrÎndușa Ban

 

Îți mulțumim, Brîndușa Ban! Visele mari devin realitate cu oameni ca tine! Prindem aripi, iar tu ești una dintre persoanele care contribuie din plin la asta!

 

 

 

Cristina Lenart

 

Cristina Lenart, alături de Cosmin Ilieș, au zis „Da!” proiectului nostru. Pentru asta vă mulțumim și promitem să vă încântăm și de acum înainte cu spectacolele noastre!

 

 

 

Nela Petria

 

Mulțumim, Nela Petria! Trimitem către tine un gând bun! „Lost in Transition” merge înainte datorită ție!

 

 

 

Daniela Ana

 

Inițiativa ta ne bătătorește calea spre reușită! Daniela Ana, îți mulțumim pentru susținere!

 

 

 

 

Ozana Budău

 

O persoană creativă și cu o imaginație debordantă! O persoană cu suflet mare, care e alături de noi! Mulțumim, Ozana Budău!

 

 

 

 

Melania Galea

 

Mulțumim, Melania Galea! Suntem din ce în ce mai convinși că ne aflăm pe drumul cel bun! Cu oameni ca tine alături, nici nu s-ar putea altfel!

 

 

 

Radu Iani

 

Radu Iani, mereu alături de noi! Îți mulțumim pentru încrederea pe care ne-ai dăruit-o! Ești un adevărat „Ambasador” Create.Act.Enjoy!

 

 

 

Alina Tomi  Cum te simți când știi că o „gașcă” de copii talentați, alături de profesoara lor, au făcut tot posibilul să-ți susțină visul? Vă spunem noi! Te simți incredibil! Îți dai seama că proiectul „Lost in Transition” nu are limite! Mulțumim Alinei Tomi și clasei a VIII-a de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” Bistrița!

 

 

Mădălina Antohe

 

Mulțumim, Mădălina Antohe! Gestul tău ne motivează să mergem mai departe! Ideile creative prind viață doar cu susținători ca tine!

 

 

 

Miklós Bács

 

Domnul Miklós Bács, profesor și îndrumător a nenumărați actori talentați, s-a alăturat susținătorilor proiectului nostru! Suntem onorați să vă avem alături!

 

 

 

Delia Oancea

 

Delia Oancea, îți mulțumim! Suntem cu un pas mai aproape de împlinirea visului nostru și asta ți se datorează ție!

 

 

 

Bogdan Ciubotariu

 

Mulțumim, Bogdan Ciubotariu! Ne bucurăm să te avem alături de noi la bordul „Lost in Transition”!

 

 

 

Vlad Creoșteanu

 

Vlad Creoșteanu călătorește cu „Lost in Transition”! Oameni talentați și generoși se coalizează pentru ca proiectul nostru să decoleze! Îți mulțumim, Vlad! Ești unul dintre ei!

 

 

 

Renata Heidel

 

Îți mulțumim, Renata Heidel! Cu oameni ca tine, aripile noastre cresc pe zi ce trece! Zburăm împreună spre împlinirea proiectului nostru!

 

 

 

Anela Mosila

 

Să dăruiești e unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le poți face! Să dăruiești cuiva fără să-l cunoști, pentru simplul fapt că îți place ideea lui, e cu siguranță cel mai frumos lucru pe care îl poți face! Îți mulțumim, Anela Mosila!

 

 

 

Stripesand Dots

 

Suflet colorat și plin de energie, Stripesand Dots, se alătură susținătorilor noștri! Îți mulțumim și promitem să răspundem cu aceeași energie!

 

 

 

Cosmin Ristea

 

Mulțumim, Cosmin Ristea! Gestul tău ne aduce cu un pas mai aproape de decolare! „Lost in Transition” devine realitate datorită ție!

 

 

 

Diana Nechita

 

Direct din Franța și foarte aproape de ziua ei, Diana Nechita ne-a făcut un extraordinar cadou: s-a alăturat pasagerilor „Lost in Transition”! Îți mulțumim și îți spunem „La mulți ani frumoși, Diana!”

 

 

 

Mihai P.

 

Mulțumim, Mihai P.! Ai încredere în noi și în proiectul nostru, iar asta ne impulsionează să mergem mai departe!

 

 

 

Susținător anonim

 

Un alt susținător anonim se alătură cauzei noastre! Îți mulțumim, domnule/doamnă cu mască! Ne dăm seama că iubești arta, iar asta e ceea ce contează!

 

 

 

Bogdan Obreja

 

Londra e alături de noi! Mulțumim, Bogdan Obreja! Gestul tău nu va rămâne nerăsplătit, faptele bune se întorc înzecit!

 

 

 

Cristina și Dan Coza-Damian

 

Doi oameni frumoși, mereu alături de Create.Act.Enjoy! Mulțumim, Cristina  și Dan Coza-Damian! promitem să vă bucurăm permanent cu spectacolele noastre!

 

 

 

Mega Dubios

 

Mulțumim deloc dubios unui suflet generos! Suntem bucuroși să te avem alături! Mulțumim, Mega Dubios, pentru susținerea permanentă pe care ne-o oferi!

 

 

 

Bogdan Guta

 

Mulțumim, Bogdan Guta! Îți garantăm un zbor plăcut alături de „Lost in Transition”! Gestul tău dă elan și încredere proiectului nostru!

 

 

 

Elena Caras

 

Mulțumim, Elena Caras! Trimitem o îmbrățisare caldă către dumneavoastră în semn de recunoștință!

 

 

 

Cristina Iancu

 

Cristina Iancu călătorește cu „Lost in Transition”! Îți suntem recunoscători pentru că ai ales să fii alături de noi! Îți mulțumim, Cristina!

 

 

 

Andi Daiszler

 

Create.Act.Enjoy trimite un gând bun către tine, Andi Daiszler! Prindem aripi și tu ai făcut posibil acest lucru! Pentru asta, îți mulțumim!

 

 

 

Susținător anonim

 

Un alt susținător anonim duce visul nostru mai departe! Îți mulțumim, misteriosule! Poate ne cunoaștem la premiera „Lost in Transition”!

 

 

 

Paula Oneț

Mulțumim, Paula Oneț! Oamenii ca tine elimină turbulențele din zborul „Lost in Transition”! Îți suntem recunoscători!

 

 

 

 

Susținător anonim

 

Nu ne cunoaștem, dar gândim la fel! Îți mulțumim, dragă susținător anonim pentru că ești alături de noi!

 

 

 

Alexandru Cîrneală

 

Oamenii talentați sprijină alți oameni talentați! Îți mulțumim, Alexandru Cîrneală! Ne e dor de tine!

 

 

 

Fatma Mohamed

 

Mulțumim, Fatma Mohamed! Gestul tău dă continuitate proiectului nostru! Trimitem un gând bun către tine!

 

 

 

Voica Panait

 

Suflet bun și cald, Voica Panait s-a alăturat susținătorilor noștri! Îți mulțumim, dragă Voica!

 

 

 

 

Florentina Ciocanea

Mulțumim, Florentina Ciocanea! Mulțumim, Teatrul Mignon! O echipă de oameni fantastici care fac lucruri incredibile pentru teatrul independent! Vă suntem recunoscători!

 

 

 

 

Roxana și Dan Cristea

 

Mulțumim, Roxana și Dan Cristea! De astăzi, călătoriți cu Lost in Transition Airlines! Promitem o călătorie unică!

 

 

 

Corina Lorenț și Vlad Chiratcu

 

 

Mulțumim, Corina Lorenț și Vlad Chiratcu! Ne bucurăm să vă avem alături și vă suntem recunoscători pentru că ajutați ca visul nostru să devină realitate!

 

 

Motanul Cezărică

 

Motanul Cezărică este susținătorul – surpriză al campaniei „Lost in Transition”! Cezărică, îți transmitem un „Miiiiiaaaaau” mulțumitor!

 

 

 

Alexandra Vlad

 

 

Mulțumim, Alexandra Vlad! Aripile nostre devin din ce în ce mai puternice și mai pregătite pentru zbor! Iar asta ți se datorează ție!

 

 

Olivia Grecea

 

Zborul nostru devine din ce în ce mai stabil! Îți mulțumim, Olivia Grecea, pentru că faci ca lucrul acesta să se întâmple!

 

 

 

Alexandra Pop

 

Ne apropiem cu pași repezi de țelul nostru! Iar tu, Alexandra Pop, contribui din plin la asta! Îți mulțumim că ești alături de noi!

 

 

 

Mihai Pleșa

 

Mulțumim, Mihai Pleșa! Sperăm ca zborul alături de noi să îți aducă la fel de multe satisfacții pe cât ne aduce nouă! Ești parte din „Lost in Transition”!

 

 

 

Iulian Murga

 

Ideile creative prind viață doar alături de oameni creativi! Îți mulțumim, Iulian Murga!

 

 

 

 

Ioana B.

 

Mulțumim, Ioana B.! Distingem din ce în ce mai clar cum va arăta proiectul nostru! Cu oameni ca tine, nici nu se putea altfel!

 

 

 

 

Raluca Bugnar

 

Mereu alături de noi, mereu pregătită cu un sfat, mereu dornică de a duce mesajul nostru mai departe, Raluca Bugnar este un adevărat promotor al Create.Act.Enjoy! Pentru toate astea, îți mulțumim!

 

 

 

Emma A. Dima

 

Mulțumim, Emma A. Dima! Cu tine alături, visul nostru frumos se conturează într-o realitate și mai frumoasă!

 

 

 

 

M.

 

Misterios? Mistic? Miraculos? Îți mulțumim, M.! Pentru gestul Minunat!

 

 

 

 

Florin

 

Mulțumim, Florin! Ai urcat la bordul „Lost in Transiton”. Promitem să te răsfățăm cu o călătorie pe cinste!

 

 

 

 

Sabin Folea

 

Mulțumim, Sabin Folea! Zburăm liniștiți știind că oamenii ca tine ne sprijină!

 

 

 

 

Ioana Lascăr

 

Mulțumim, Ioana Lascăr! Zâmbim larg, văzând că proiectul nostru se apropie de finanțare! Iar asta se întâmplă doar datorită oamenilor inimoși ca tine!

 

 

 

 

Ștefan Doczi

 

Mulțumim, Ștefan Doczi! Suntem foarte aproape ca dorința noastră să se împlinească: primul spectacol independent finanțat exclusiv de public! Lucru imposibil fără susținători ca dumneavoastră!

 

 

 

 

Codruț Bordeanu

 

 

Mulțumim, Codruț Bordeanu! Visul nostru prinde contur cu ajutorul tău! Îți suntem recunoscători că ne ești alături!

 

 

 

 

Ionuț Caras

 

 

Mulțumim, Ionuț Caras! Pentru încredere, pentru susținere, pentru că ești mereu alături de noi! Create.Act.Enjoy trimite un zâmbet larg și inimos către tine!

 

 

Alina Chiper

 

 

 

 

Mulțumim, Alina Chiper! Creativitatea hrănește sufletul, iar tu știi asta! Ne bucurăm să te avem la bordul „Lost in Transition”!

 

 

Ruxandra Ichim

 

 

 

Mulțumim, Ruxandra Ichim! Călătorești în siguranță alături de noi! Promitem o aventură pe cinste!

 

 

 

iEST.ro

 

 

 

Mulțumim prietenilor de la iEST.ro pentru susținere, pentru sfaturi și pentru că ne sunt mereu aproape!

 

 

 

Tupperware Baia Mare

 

 

 

Mulțumim, Tupperware – Baia Mare! Decolăm cu încredere spre orizonturi noi, pline de creativitate!

 

 

 

Maria Cărbunaru

 

 

Mulțumim, Maria Cărbunaru! Trimitem un gând bun către tine și promitem să te încântăm în continuare cu spectacolele noastre!

 

 

 

 

Ana Bădița

 

 

 

Mulțumim, Ana Bădița! Decolăm cu încredere spre împlinirea proiectului nostru! Ne bucurăm să te avem alături!

 

 

 

Susținător anonim

 

 

 

Un susținător anonim închide campania „Lost in Transition”! Îți mulțumim că ai ales să călătorești cu noi, misteriosule!

 

 

 

 

Campania „Lost in Transition” s-a încheiat în data de 25 noiembrie, strângând suma de 6 335 lei. Create.Act.Enjoy mulțumește tuturor susținătorilor și tuturor publicațiilor online care au sprijinit campania (iEST.ro, Art Act Magazine, I love Cluj, cluj.com, Yorick.ro, AvocatNet.ro, Welcome2Cluj, Liternet, Clujul Cultural)! De asemenea, mulțumim tuturor celor care au crezut în noi și au împânzit canalele de socializare cu mesajul nostru!

„Lost in Transition” a decolat datorită vouă! Ne vedem la premieră!