• Terapie prin Artă – Ediția de Crăciun / 2019

*Fotografii realizate de Bogdan Botaș și Ioana Ofelia
**Materiale video realizate de TALO

Trei zile pline de interactivitate, emoții pozitive și îmbrățișări sincere au caracterizat ediția de iarnă a programului nostru de Terapie prin Artă de anul acesta. Pacienții, aparținătorii și personalul medical din 3 spitale clujene au fost vizitați de artiști profesioniști și voluntari în perioada 17-19 decembrie. Activitățile realizate – momente artistice itinerante, concerte de colinde și vizite surpriză, au avut ca scop atât atenuarea sentimentului de solitudine în rândul pacienților, cât și reducerea stresului la locul de muncă în rândul personalului medical.

Artiștii Create.Act.Enjoy și voluntarii selectați din comunitatea clujeană au interacționat cu peste 2000 de beneficiari care, pe lângă bucuria actelor artistice inedite, au primit și cadouri tematice.

Terapie prin Artă by Create.Act.Enjoy – ediția de Crăciun a fost realizată cu sprijinul: Fondul Jazz in the Park, TELUS Romania International, Asociația Fapte, Nod Verde, Hygia Consult, MUSO.

Parteneri: Spitalul Clinic de Recuperare, Spitalul Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian”, Spitalul Clinic Municipal.

*Fotografii realizate de Bogdan Botaș și Ioana Ofelia
**Materiale video realizate de TALO