Atelier de Teatru și ImprovizațieOdată cu toamna, la The Box reîncep atelierele creative. Așa cum v-am obișnuit, luni e ziua de teatru, iar joi cea de scris. Alege-ți activitatea care ți se potrivește și vino să ne deconectăm împreună după o zi lungă și obositoare! Investește în tine, cunoaște oameni noi și dezvoltă-ți imaginația prin jocuri creative și distracție.

Iată despre ce e vorba:

ATELIERUL DE TEATRU ȘI IMPROVIZAȚIE – din 19 septembrie

Diana Buluga (actriță Create.Act.Enjoy și Teatrul Național “Lucian Blaga”, Cluj-Napoca) și Raluca Lupan (actriță Create.Act.Enjoy și asist.drd. la Facultatea de Teatru și Televiziune Cluj-Napoca) te invită într-un mediu sigur și relaxat, unde vei învăța să-ți crești puterea de concentrare și de socizalizare. Prin exerciții de comunicare, improvizație și creativitate, te vor ajuta să-ți dezvolți capacitatea de reacție și încrederea în propria persoană. Atelierul este structurat pe exerciții și jocuri de comunicare și de personaj, care te vor familiariza cu diferite tipuri de joc scenic și te vor antrena în jucarea unor situații inedite.

Mai multe info despre atelier – AICI.

ATELIERUL DE CREATIVE WRITING – din 22 septembrie

Dacă îți place să citești și dorești să afli care sunt mecanismele unui story reușit, dacă vrei să construiești o lume captivantă din cuvinte și imagini, Alexandra Felseghi (regizor de teatru și dramaturg Create.Act.Enjoy) te așteaptă din 22 septembrie la The Box. Vei învăța principiile care stau la baza structurii povestirilor, romanelor, scenariilor și pieselor de teatru și, mai mult decât atât, îți vei provoca imaginația și vei învăța cât de distractivă și de incitantă poate să fie munca în echipă.

Mai multe info despre atelier – AICI.

Mai mult decât atât, cei care se înscrie la ambele ateliere vor beneficia de o reducere de 20%. Prin urmare, ce să fie? Teatru și improvizație, creative writing sau amândouă? Porțile cutiei noastre se deschid, iar noi vă așteptăm cu temele făcute 😛