• This is my body. Come into my mind.

    Regie: Alexandra Felseghi

Distribuție: Diana Buluga, Raluca Lupan
Regia: Alexandra Felseghi
Coordonator mișcare: Melinda Jakab
Creație video: cristian pascariu, Setsuna
Costume: M17, Istvan Cîmpan
Durata: 60 min.
Data premierei: 13 mai 2012

Spectacolul This is my body. Come into my mind a pornit din dorinţa de găsi un limbaj al corpului care să definească momentele cruciale din care suntem „clădiţi”, să povestească și să rememoreze treptele urcate de la copilărie până la maturitate.
Dansul și teatrul sunt formele de exprimare artistică ce fluidizează în acest spectacol trecerea de la fetiță la femeie, de la joc la artă, de la confuzie la claritate. Mintea şi sufletul se descoperă simultan, învaţă să trăiască împreună în acelaşi trup, oscilând între dezechilibru şi armonie.
Scenariul spectacolului a pornit de la o serie de interviuri realizate de echipă (Alexandra Felseghi, Diana Buluga şi Raluca Lupan) cu femei între 20-35 de ani provenite din mai multe domenii artistice. Deşi diferite ca personalitate şi stil, acestea trecuseră prin experienţe foarte asemănătoare. Scenariul realizat în urma acestui studiu doreşte să ridice întrebări: Ce înseamnă să ai personalitate în ziua de astăzi? Cum te poți defini într-o societate care e din ce în ce mai confuză? Cum poţi să te regăseşti într-o lume în care timpul e un lux? Ce culori capătă amintirile, emoţiile şi visele unei femei ajunse acum la maturitate?
*Un proiect finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN)

– Selecționat la Festivalul Național de Teatru Independent, București (noiembrie 2013)

– Selecționat la Festivalul Colours of Cluj, Cluj-Napoca (august 2013)

– Distins cu Premiul Special al Juriului la Iași Fringe Festival, Iași (iunie 2013)

– Selecționat la Festivalul Internațional de Teatru „Faces Without Masks”, Macedonia (aprilie 2013)

– Selecționat la Festivalul Internațional de Teatru din Kerala, India (ianuarie 2013)

Distins cu Premiul Special al Juriului la Festivalul de Teatru pentru Tineri „Orfeu”, Otopeni  (iulie 2012)

Fotografii realizate de Laura Bâlc și Ana Maria Vîjdea

O regizoare (Alexandra Felseghi), două actriţe (Raluca Lupan şi Diana Buluga), o coregrafă (Melinda Jakab) şi un videast (Cristian Pascariu) au conceput un spectacol debordant, plin de vivacitate şi de poezie despre două femei, al căror parcurs îl evocă simbolic de la naştere şi copilărie pînă la maturitate şi moarte.

Anca MăniuţiuConf. Univ. Dr.

Piesa e o introspecţie, o analiză despre feminitate, modul în care e percepută senzualitatea şi felul în care e resimţită  nebunia. Este, aşa cum spune şi titlul, o luptă interioară dintre trup şi minte.

Ziarul „Adevărul”

Credem foarte mult în acest spectacol, pentru că este o parte importantă a fiecăruia dintre noi.

Revista „Bulevard”