Atelier de teatru pentru copii (prima ședință: 19 octombrie)

Din octombrie, Alexandra Caras vine la Create.Act.Enjoy cu multe jocuri și surprize pentru cei mici.

Despre ce este vorba?

Un nou atelier de teatru pentru copii cu vârste între 6 și 8 ani va începe din 19 octombrie la locul bine-știut, de la Urania Palace (str. Horea, nr. 4).

De ce este benefic pentru copilul tău?

Ora de actorie îi inițiază pe cei mici în arta improvizației, o joacă activă prin care descoperă cum să-și folosească spontaneitatea și gândirea rapidă. De-a lungul a 10 ședinte, copiii vor deveni tot mai încrezători să-și asume și să-și prezinte propriile idei, vor deprinde bune abilități sociale și se vor familiariza cu lucrul în echipă.

Pentru fiecare copil, ora de actorie este o experiență personală, la care nu va simți competiția și nici presiunea calificativelor, ci va dobândi abilități utile pentru următorii ani petrecuți în mediul școlar.

Alexandra Caras a absolvit Facultatea de Teatru și Televiziune, secția Arta Actorului în 2013 și de atunci lucrează ca actor freelancer în sectorul independent și de stat. În momentul de față, este una dintre cele mai promițătoare tinere actrițe de pe scena clujeană. O puteți vedea în cel mai nou spectacol în regia lui Theodor-Cristian Popescu, „Sclavi” (producție Colectiv A 2017, Fabrica de Pensule),  „Societate cu răspundere limitată” (concept și regie: Florin Caracala, producție Colectiv A), „Via Negativa” (regie: Raul Coldea, Reactor de Creație și Experiment) sau „Dispariția” (regie: Leta Popescu, Asociația Reciproca în colaborare cu Reactor de Creație și Experiment).

Atelierul este structurat în 10 şedinţe a câte o oră fiecare.
Preț atelier: 300 lei (se poate achita în 2 rate)
*prețul atelierului include toate cele 10 ședințe

DETALII ŞI ÎNSCRIERI: 0755 808 863 sau pe hello@createactenjoy.com