13423840_856844604420178_1986372521009141059_nŢi-ai făcut planuri în vara aceasta? Dacă nu, ce-ai zice să fii parte a unei experienţe de neuitat? Ce-ai zice să pui umărul şi să aduci zâmbete pe feţele unor oameni care au nevoie să zâmbească pentru a trece peste momente dificile? Ce-ai zice să fii tu motivul care schimbă în „mai bine” ziua unor străini?

Ei bine, dacă te-am făcut curios, te aşteptăm ca voluntar pentru cea de-a patra ediţie a programului de terapie prin artă, UN + DE FERICIRE. În perioada 4-25 iulie ne vom afla la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” şi la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca. Echipa noastră are nevoie să-şi întărească forţele pentru a aduce un plus de bunăstare şi de linişte oamenilor de aici! UN + DE FERICIRE= ateliere de terapie prin artă, ateliere de terapie cu animale, momente artistice itinerante şi multe alte suprize. Suntem nerăbdători să te cunoaştem!

Trimite-ne datele de contact şi o scurtă motivaţie pe adresa hello@createactenjoy.com până la data de 24 iunie 2016, pentru a face parte din echipa de voluntari a programului de terapie prin artă iniţiat de Create.Act.Enjoy.

                                                                                   ***

Programul nostru de terapie prin artă a început în 2012 la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca. Şansa de atunci a fost campania Artă pentru viaţă iniţiată de compania Servier Pharma, care a continuat să ne susţină şi în ediţiile următoare. Ne-am îndrăgostit atât de tare de această acţiune, încât am încercat să o continuăm şi să o extindem cu fiecare ediţie. Astfel, Dăruieşte prin artă, cea de-a treia ediţie a programului a devenit cea mai amplă acţiune de terapie prin artă desfăşurată într-un spital din România. Programul a fost susţinut de Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca şi Servier Pharma, care continuă să ne sprijine pentru a aduce şi anul acesta UN + DE FERICIRE în spitalele clujene.

Mai multe informaţii despre acţiunile noastre în cadrul terapiei prin artă, AICI.

Detalii suplimentare legate despre voluntariatul pentru Un + De Fericire: hello@createactenjoy.com sau la numărul de telefon 0755 808 863